Allergener: Fisk
10 porsjoner
1250 g laksefilet, uten skinn og bein
5 stk gulrot
2,5 stk løk
2,5 stk paprika, rød
2,5 stk brokkoli
2,5 stk blomkål
5 ss olje
10 ss sweet chilisaus
5 stk gulrot
2,5 stk løk
2,5 stk paprika, rød
2,5 stk brokkoli
2,5 stk blomkål
5 ss olje
10 ss sweet chilisaus
Skjær laksen i lange strimler som er ca. 1 cm tykke.
Skjær gulrot og løk i tynne skiver, paprika i strimler, og brokkoli og blomkål i små buketter.
Varm olje i en wokpanne eller en stekepanne med litt høy kant og tilsett grønnsakene.
Stek grønnsakene sprø på høy varme under stadig omrøring, ca. 2 minutter.
Tilsett sweet chilisaus, rør godt om og sett ned varmen.
Legg laksestrimlene over grønnsakene, legg på lokk, og la fisken trekke i ca. 2 minutter.
Server woken med ris ved siden av.
Tips: Grønnsakene i retten kan varieres etter smak og tid på året, friske urter kan tilsettes og sweet chilisaus kan erstattes med soyasaus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.