onsdag 4. februar 2015

Kyllingwok med teriyakisaus


Allergener: Gluten og soya

4 porsjoner:

3 kyllingfileter 

salt og pepper
400 g pasta eller nudler
2 løk
1 rød paprika
1 rød chili
150 g sukkererter
30 g bladspinat. 
1 dl teriyakisaus
½ dl sesamfrø
Pynt: koriander eller persille

1. Skjær kyllingfiletene i mindre biter og krydre med salt og pepper.


2. Kok pasta eller nudler etter anvisning på pakken, og la det renne godt av.


3. Skjær løk og paprika i mindre biter. Del og ta bort frøene i chilien og skjær i strimler.


4. Varm opp litt rapsolje i en vid panne, og stek kyllingen 4–6 minutter. Rør om av og til slik at kjøttet får farge på alle sider.


5. Legg i løk, paprika, chili og sukkererter, og stek det i 3–4 minutter ved sterk varme.


6. Legg til slutt i pasta eller nudler og spinat, og rør forsiktig om til alt blir varmt.


7. Hell i teriyakisausen. Pynt gjerne woken med ­persille eller koriander ved servering.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.