fredag 5. oktober 2012

Guros fiskegryte


(18 barn)

750 gram laksefilet eller ørret
750 gram torskefilet
2 blomkål
2 brokkoli
8 gulrøtter
1 purreløk
1 løk
Noen fedd hvitløk
Grønnsak- eller fiskebuljong
3-4 bokser Crème Fraiche
Persille, dill, basilikum, fiskekrydder, salt og pepper.

1.   Kok grønnsakene halvmøre, hell over i ildfast form sammen med buljong, litt vann, hvitløk, løk og purre.
2.   Sett i stekeovnen på 180-200 grader i ca 15 minutter (evt. varm på bål).
3.   Kutt fiskefiletene i terninger, legges over grønnsakene. Settes i ovnen igjen (eller på bål) til fisken er ferdig (ca 10 minutter).
4.   Bland Crème Fraiche med frisk persille, dill, basilikum og annet krydder, og hell over fisken.
5.   Settes tilbake i stekeovnen (eller på bål) i ca. 10 minutter.
6.   Serveres med poteter eller ris.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar