fredag 5. oktober 2012

Bakt fisk i folie med cherrytomater, løk, hvitløk og pesto



Allergener: Fisk og nøtter (pesto)
 
Fiskefilet (torsk, sei, ørret eller laks) ca 80 g pr. barn
Vårløk eller sjalottløk
Purreløk
Cherrytomater
Hvitløk
Basilikumblader, eventuelt pesto (ca en teskje pr. pakke)

Grovkutt løk og hvitløk.
Kutt tomatene i to.

Legg fiskefiletene på aluminiumsfolie, og fordel resten av ingrediensene oppå filetene og pakk godt inn. Kan være lurt og bruke to flak folie, i tilfelle det går hull på folien.

Bak på grillen/bål i ca 8 minutter.

Serveres med bulgurris, poteter eller båtpoteter.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.